Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής;

3 ιδέες για χαλαρές εξόδους που συνδυάζουν νοστιμιές και μουσικές.

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής;

3 ιδέες για χαλαρές εξόδους που συνδυάζουν νοστιμιές και μουσικές.

Δισάκι

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 1

Το παρεΐστικο στέκι του Νέου Ηρακλείου είναι διακοσμημένο σε ύφος νέο-ρετρό και ποντάρει κυρίως στις κρεατονοστιμιές, είτε στη σχάρα είτε σε περιποιημένες ποικιλίες που συνοδεύονται με ρακές και συχνά με ξεφάντωμα μέχρις αργά.

Άνοιξη παρά Τέταρτο

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 2

Και στις δύο του έδρες, σε Άνοιξη και Γκάζι, ακολουθεί τη βολιώτικη οδό του μεζέ ήτοι παραγγέλνεις το τσιπουράκι σου και οι νόστιμες γύρες-έκπληξη ξεκινάνε. Έμφαση στα θαλασσινά καλούδια χωρίς να λείπουν οι επιλογές για τους κρεατοφάγους της παρέας.

Ασβεστόλακος

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 3

Η ατμόσφαιρα στο ιστορικό κουτούκι του Αμαρουσίου παραπέμπει σε νοσταλγικές εποχές, με έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ το πλούσιο εδεσματολόγιο περιλαμβάνει από (κορυφαίους) κολοκυθοκεφτέδες με σος γιαουρτιού μέχρι πιο μοντέρνες προτάσεις.

Βρείτε κι άλλες πολλές ιδέες εδώ!


Περισσότερες πληροφορίες

Ασβεστόλακος

Βασ. Σοφίας & Κοιμ. Θεοτόκου 4, Μαρούσι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Άνοιξη παρά Τέταρτο

Αθηνών-Χαλκίδος 17, Άνοιξη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

38 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
09/05/2024

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.