Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά;

Το περιποιημένο και ζεστό μεζεδοπωλείο «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς» άνοιξε πριν λίγες ημέρες τις πόρτες του και αγαπά τις εκλεκτές νοστιμιές.

Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά;

Το περιποιημένο και ζεστό μεζεδοπωλείο «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς» άνοιξε πολύ πρόσφατα τις πόρτες του, με τα ράφια του φορτωμένα εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών σε πολύ καλές τιμές και τις βιτρίνες του γεμάτες με μια θαυμάσια συλλογή ελληνικών τυριών και αλλαντικών με τη σφραγίδα του Miran. Αυτά κόβονται επί τόπου και γίνονται πολύ ωραίες πιατέλες για την αρχή, ενώ η συνέχεια γράφεται με μερακλίδικους μεζέδες και πιατάκια, όπως τα «αμαρτωλά» αυγά μάτια με άφθονες φέτες παστουρμά ή σουτζούκι, οι αφράτοι κεφτέδες με ελαφριά σος γιαουρτλού, το χουνκιάρ μπεγιερντί με αρωματική μους μελιτζάνας και η πικάντικη φέτα στο φούρνο με φλογερό μπούκοβο. Το πολύ νόστιμο ψωμί τους το φτιάχνουν σε φούρνο με δική τους συνταγή, όπως και το ζυμάρι για το αφράτο πεϊνιρλί που έρχεται ξεροψημένο με toppings της επιλογής σας.

Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά; - εικόνα 1
Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά; - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς (Τα)

Λαχαναγορά Ρέντη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

38 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
09/05/2024

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.