Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο

Γεύσεις του κόσμου σερβίρει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» που μόλις άνοιξε στην Πραξιτέλους.

Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο

Γεύσεις του κόσμου σερβίρει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι των «Altamira» που μόλις άνοιξε σε έναν ζεστό χώρο στην Πραξιτέλους. Ο κατάλογος αφηγείται τα ταξίδια των μεγάλων εξερευνητών στις θάλασσες του κόσμου, με τους σταθμούς, τα πρόσωπα και φυσικά τα γευστικά λάφυρα να εμπνέουν multi culti προτάσεις σε στιλ «μιγαδικό»: τα yoonaan pacora είναι ινδικά κεφτεδάκια λαχανικών με φέτα και τσάτνεϊ ντομάτας, τα noodles έρχονται με σάλτσα τριών τυριών, τζίντζερ και λευκό κρασί, η δε «quesadilla που ταξιδεύει» σερβίρεται με μια σαλάτα προς τιμήν της ισπανίδας βασίλισσας Isabella που χρηματοδότησε τα ταξίδια του Κολόμβου και άλλων εξερευνητών.

Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Migada

Πραξιτέλους 6, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.