«Freud Oriental» και «Nolita» σε νέα πόστα

Πού θα περάσουν το χειμώνα τους τα δύο δημοφιλή στέκια;

«Freud Oriental» και «Nolita» σε νέα πόστα

Στο ξενοδοχείο «Semiramis» στο Κεφαλάρι, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα κατοικούσε το «Nolita», ο χώρος έγινε πιο ανάλαφρος και διαμορφώθηκε σε jap ύφος για να υποδεχτεί το «Freud Oriental» που θα περάσει εδώ το χειμώνα του. Στο sushi bar, όπου μπορείς να κάτσεις κιόλας, οι sushi chef φτιάχνουν nigiri, sashimi και signature rolls όπως το Freud, με τεμπούρα γαρίδας, σολομό, masago και σος shiitake, ενώ στο μενού υπάρχουν και τα υπόλοιπα «φροϊδικά» σουξέ, από το black cod με den miso sauce και το φιλεταρισμένο λαβράκι με πουρέ από edamame και ντρέσινγκ από jalapeno μέχρι το μοσχαρίσιο φιλέτο πανέ hi-re katsu. Η μπάρα ετοιμάζει ανάμεσα σε άλλα signature cocktail με βάση το σάκε και ο DJ φορτίζει την ατμόσφαιρα σε ρυθμούς ambient και mellow house.

Το «Nolita» βρήκε με τη σειρά του καινούργια στέγη στο Νέο Ψυχικό, ως ένα all day ιταλικό στο πιο κλασικό πόστο της πιάτσας όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό βρίσκαμε το «Tier» και για χρόνια το θρυλικό «Deals». Η δράση ξεκινά από το πρωί με καφέ και brunch στο ηλιόλουστο αίθριο ή στον ανανεωμένο εσωτερικό χώρο και συνεχίζεται με πίτσα στον ξυλόφουρνο και ιταλικές γεύσεις διά χειρός του Δημήτρη Σταμούδη, aperitivo, κρασιά και κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Freud Oriental

Χαριλάου Τρικούπη 96 & Γορτυνίας, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Nolita

Λεωφ. Δ. Βασιλείου 10, Νέο Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.