Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef»

Το μεγαλύτερο ινδικό εστιατόριο της πόλης μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Συγγρού.

Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef»

Το μεγαλύτερο ινδικό εστιατόριο της πόλης μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Συγγρού.

Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef» - εικόνα 1

Δεν έχει πολλές μέρες που το «Ιndian Chef», το οποίο ξεκίνησε την ιστορία του σε ένα μικρό χώρο απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, για να αποκτήσει στη συνέχεια ένα αδερφάκι, το «Royal Indian Chef» στην ίδια γειτονιά, μεταφέρθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, κι ήδη τραβάει τα βλέμματα. Στη νέα του έδρα, σε απόσταση αναπνοής από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ, εκτός του ότι αντί για παραδοσιακό προτίμησε πιο μοντέρνο look, άνετα διεκδικεί τον τίτλο του πιο μεγάλου ινδικού εστιατορίου της πόλης.

Ανοιχτόχρωμο ξύλο, peacock καναπέδες, σχοινένια και μεταλλικά φωτιστικά καθώς και λιτές ταπετσαρίες δίνουν τον τόνο στη σάλα, κοτόπουλο tikka, chana masala, αρνί vindaloo και πίτες naan βγαίνουν και στον εξωτερικό χώρο, ενώ η ήδη αγαπητή συνταγή διανθίζεται και με κάποια καινούργια στοιχεία, όπως τα φαλάφελ και τα μπέργκερ με ινδικό χρώμα. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Indian Chef

Λεωφ. Συγγρού 55, Φιξ
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.