Η νέα thai-verna του Γκαζιού

Κλασικές ταϊλανδέζικες σπεσιαλιτέ, cool αύρα, jazz και bossa nova στα ηχεία.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού

Kλασικές ταϊλανδέζικες σπεσιαλιτέ, cool αύρα, jazz και bossa nova.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού - εικόνα 1

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Δεκελέων αυτό το μικρό εστιατόριο που αποφάσισε να πλουτίσει το γευστικό μωσαϊκό γύρω από μετρό του Κεραμεικού με χοιρινό satay, massaman curry, pad thai, pad krapow, ψάρι με κόλιαντρο και πικάντικη σάλτσα φιστικιού και πολλά ακόμη. Στο «Τhai Zab» τα πιάτα του Ταϊλανδού σεφ Salad «Den» Simla θα σας συστηθούν σε έναν λιτά διακοσμημένο χώρο με σύγχρονο χαρακτήρα, σε σχεδιασμό της Groupo Decorativo, που δένει την πέτρα και τον βιομηχανικό καμβά του παλιού κτιρίου με λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην Ταϊλάνδη, όπως το μοτίβο της ταπετσαρίας, τα φωτιστικά-καλάθια και τα μπορντό-χρυσά φανάρια. Με το soundtrack να κινείται χαλαρά μεταξύ jazz, bossa nova, swing και tango, το μπαρ σιγοντάρει με κοκτέιλ... κλασικά εξωτικά, από Mai Thai σε Singapore Sling κι από κει σε ένα Mojito. Σύντομα θα επανέλθουμε με τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Τhai Zab

Δεκελέων 22, Γκάζι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.