Το Taste ‘n’ Dine ξεκινάει στο Golden Hall

Μια νέα νόστιμη θεματική δράση κάνει πρεμιέρα στα εστιατόρια του δευτέρου ορόφου με μια… βουτιά στο Summer Food!

Το Taste ‘n’ Dine ξεκινάει στο Golden Hall

Μια νέα νόστιμη θεματική δράση κάνει πρεμιέρα στα εστιατόρια του δευτέρου ορόφου με μια… βουτιά στο Summer Food!

Το Taste ‘n’ Dine ξεκινάει στο Golden Hall - εικόνα 1
«La Pasteria»

Από τώρα και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου κάθε μήνας θα έχει τη δική του γεύση στο Golden Hall! Κινούμενα στο ρυθμό του Taste ‘n’ Dine, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το «αθηνόραμα», και το οποίο μόλις ξεκίνησε, τα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου δημιουργούν μια σειρά από ειδικά μενού, προσανατολισμένα στις γεύσεις και τις ανάγκες κάθε εποχής, και μάλιστα σε ειδικές τιμές.

Το Taste ‘n’ Dine ξεκινάει στο Golden Hall - εικόνα 2
«Pastis Brasserie»

Η πρώτη θεματική, μέχρι το τέλος του Αυγούστου είναι –τι άλλο;– Summer Food σε ποικίλες αποχρώσεις, με τα «La Pasteria», «Πρυτανείον Gοld» και «Pastis» να προτείνουν ανάλαφρες γεύσεις με χρώματα κι αρώματα καλοκαιριού. Το μεν «La Pasteria» συνδυάζει πίτσα και δύο ποτήρια μπίρας Pilsner με μόλις € 15, η δε brasserie «Pastis» από μια ατομική –κι εξωτική!– σαλάτα Pina Colada (ψητό κοτόπουλο, κρουτόν καρύδας και βινεκρέτ ανανά) περνά σε σπαγκέτι με γαρίδες, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, σαφράν και λεμονόχορτο και γράφει δροσιστικό φινάλε με σορμπέ λάιμ ή φράουλας (€ 25 ανά άτομο με ένα ποτήρι ροζέ κρασί). Όσο για το μενού του «Πρυτανείον Gold», ξεκινά με μια δροσερή σούπα γκασπάτσο με μους φέτας και λάδι βασιλικού, συνεχίζει με καρπάτσιο λαβράκι σε αλμυρίκι με κινόα, ντοματίνια και λεμόνι, καθώς επίσης και φιλέτο μυλοκόπι σε κρούστα τσορίθο με πουρέ μπρόκολο και λαχανικά γλασέ, για να καταλήξει σε ένα τσιζκέικ με φρέσκες φράουλες (€ 30 ανά άτομο).

Το Taste ‘n’ Dine ξεκινάει στο Golden Hall - εικόνα 3
«Πρυτανείον Gold»

Έπεται συνέχεια: ο Σεπτέμβριος έχει στόχο να σας ανεβάσει τη διάθεση με μια ισχυρή δόση Good Mood Food, ό,τι πρέπει δηλαδή για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας μετά τις διακοπές, ο Οκτώβριος αφιερώνεται στο αγαπημένο δίπολο Pasta & Rice, τόσο με ιταλικό όσο και με ασιατικό ταμπεραμέντο, μοιρασμένο στα «Wagamama», «Πρυτανείον Gold», «Pastis» και «La Pasteria» και ο Νοέμβριος κινείται στο ρυθμό των κλασικών σπεσιαλιτέ (signature dishes) των εστιατορίων του δεύτερου ορόφου του Golden Hall με τα Classics. Διαβάστε περισσότερα για αυτή την νέα νόστιμη δράση του Golden Hall στο www.tastendine.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Pastis Brasserie

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι (εμπ. κέντρο Golden Hall, 2ος όροφος)
  • Εστιατόρια

Pasteria (la)

Λεωφ. Κηφισίας 37Α (Golden Hall, 2ος ορ.), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.