Οι φοίνικες υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας

Τα «Palmie Bistro» θα τα βρεις διάσπαρτα στην Αθήνα και μόλις τα επισκεφτείς θα καταλάβεις γιατί είναι παντού.

Οι φοίνικες υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας

Πρωινός καφές και φανταστικά κρύα ροφήματα, ελαφρύ lunch break, όπως επιτάσσει ο καιρός για τις καλοκαιρινές βόλτες, after office drinks και fingerfoods, πληθωρικά σνακ με έμπνευση από την Ελλάδα και τον κόσμο, grills και ποικιλίες για παρεΐστικες εξόδους. «Κάθε ώρα, κάθε μέρα, όλη μέρα... συναντηθείτε!»

Οι φοίνικες υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας - εικόνα 1

Το διόλου τυχαίο σλόγκαν των «Palmie bistro» σηματοδοτεί επί της ουσίας τη φιλοσοφία της δυναμικής αλυσίδας caf-εστιατορίων που εδώ και δεκαετίες έχει κερδίσει το κοινό με τη σταθερή ποιότητα των γεύσεων, τις νέες ιδέες, το μοντέρνο φιλικό περιβάλλον και τις καλές τιμές. Το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές σε διαφορετικές γωνιές της πόλης αλλά και της χώρας, και πρόσφατα κάναμε ξανά το crash test στο «Palmie bistro» στο όμορφο νεοκλασικό της οδού Ευαγγελιστρίας, στην καρδιά της πόλης, με τραπεζάκια έξω στον πεζόδρομο, κι επιβεβαιώσαμε ότι η επιτυχία δεν είναι τυχαία.

Οι φοίνικες υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας - εικόνα 2

Το σέρβις είναι εξυπηρετικό και γρήγορο, από τον κατάλογο δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, το περιβάλλον έχει vibe αλλά και ησυχία, ανάλογα με το τι αναζητάς, ό,τι φτάσει στο τραπέζι σου είναι ελκυστικό στο μάτι, γευστικό και value for money. Οι σπεσιαλιτέ συνδυάζουν την comfort αίσθηση με τις τοπικές κι έθνικ γεύσεις, με επιλογές όπως το bestseller κοτόπουλο Ήπειρος με χυλοπίτες και ντοματίνια αλλά και η πίτα πριβέ με σοταρισμένο χοιρινό κόντρα φιλέτο και κρεμμύδια λιονέζ, ψημένα σε μπαλσάμικο, που τυλίγεται σε πίτες με τυρί και συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες και ντρέσινγκ γιαουρτιού.

Οι φοίνικες υπογράφουν τη συνταγή της επιτυχίας - εικόνα 3

Οι παρέες μοιράζονται νοστιμιές όπως μόνζα, δηλαδή πίτα από καλαμπόκι με λιωμένη μοτσαρέλα, μπέικον, ντοματίνια και ρίγανη, κεφτεδάκια της μαμάς με δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού και, βέβαια, πολλές επιλογές σε μπέργκερ (ιδιαίτερη γεύση το νέο New York Burger) και grill (κεφτέσι κοτόπουλου πάνω­ σε ζεστή κυπριακή πίτα, έχετε δοκιμάσει;). Ιδιαίτερη είναι και η ποικιλία σε καφέδες και κρύα ροφήματα, όπως το προκλητικό Ole@Ole Palmieccino βανίλιας χωρίς καφεΐνη, με τριμμένο μπισκότο και σιρόπι φράουλας, παγωτά και σνακ, ενώ δεν λείπουν οι χυμοί, τα κοκτέιλ και οι παγωμένες μπίρες.

Περισσότερες πληροφορίες

Palmie Bistro

Πλατεία Βικτωρίας 5, Κυψέλη
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Δημοκρατίας 67, Escape Center, Ίλιον
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Ιοφώντος 29-31, πλ. Κάραβελ, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Εμπορικό Κέντρο Τhe Mall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Θηβών 228, Village Park Ρέντη
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Κηφισίας 41-45 (Αvenue Center), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Γρέγου 58Β, Πόρτο Ράφτη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.