Όταν οι μπίρες ακούνε jazz

Πέντε live jazz sessions σε μια μέρα σε ένα beer bar στο κέντρο της πόλης.

Όταν οι μπίρες ακούνε jazz

Πέντε live jazz sessions σε μια μέρα σε ένα beer bar στο κέντρο της πόλης.

Όταν οι μπίρες ακούνε jazz - εικόνα 1

Παγκόσμια Ημέρα της Jazz μουσικής η Δευτέρα 30/5 και το «Barley Cargo» σε συνεργασία με την ANTart productions φιλοξενεί πέντε διαφορετικά live και... τα ραίνει με άφθονες μπίρες. To πρόγραμμα έχει ως εξής: Γιώτης Σαμαράς (φωνή) και Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) στις 3 μ.μ., Alex Affolter (φωνή), Δημήτρης Καλαντζής (πιάνο) και Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο) στις 5 μ.μ., Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρα), Χάρης Χαραλάμπους (μπάσο) και Γιάννης Αγγελόπουλος (ντραμς) στις 7 μ.μ., Oceania (Γιώργος Λιμάκης στην κλασική κιθάρα και στο μπάσο, Yann Keerim στο πιάνο και Θάνος Χατζηαναγνώστου στα ντραμς) στις 9 μ.μ., και οι Crazy People Music ή αλλιώς Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), ο Δημήτρης Σεβδαλής (πλήκτρα), ο Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο) και ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (ντραμς) στις 10.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ακολουθεί πάρτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.