Στην τελική ευθεία το «Parko.ATH»

Τι «μαγειρεύεται» στο Πάρκο Ελευθερίας; Πρώτες πληροφορίες για το στιλ της κουζίνας και του μπαρ του νέου bar-restaurant που αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Στην τελική ευθεία το «Parko.ATH»

Τι «μαγειρεύεται» στο Πάρκο Ελευθερίας; Πρώτες πληροφορίες για το στιλ της κουζίνας και του μπαρ του νέου bar-restaurant που αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Στην τελική ευθεία το «Parko.ATH» - εικόνα 1

Ένα νέο all day bar-restaurant είναι στα σκαριά στο Πάρκο Ελευθερίας. Σε ομολογουμένως καταπράσινο πόστο, το υπό... κατασκευή αυτή τη στιγμή που μιλάμε «Parko.ATH» αντλεί έμπνευση από το αποικιακό στιλ –μάθαμε για ένα πολυέλαιο που θα… απλώνει ρίζες από το ταβάνι, για να καταλήξει σε λουλούδια, καναπέδες με ψιλές ρίγες και πλεκτές πολυθρόνες– και θα προτείνει πιάτα σύγχρονα, ελληνο-μεσογειακής λογικής, με κάποιες εξωτικές νότες, ενώ το μεσημέρι θα σερβίρονται και μαγειρευτά. Την κουζίνα έχει αναλάβει η Έφη Γιαλούση και το μπαρ ο Νίκος Μαούνης. Δεν θα λείπουν οι ιδέες για pairing φαγητού τόσο με τα signature Colonial Cocktails όσο και με κρασί, με τη λίστα να διατρέχει τον ελληνικό αμπελώνα, μη παραλείποντας και κάποιες διεθνείς ετικέτες και φροντίζοντας να δίνει αρκετές επιλογές και σε ποτήρι. Εκεί θα μας δίνει ραντεβού και η γνώριμη πάβλοβα της Έφης, σε πολλές εκδοχές, την οποία θα μπορείς να την χαρείς επιτόπου, θα μπορείς όμως και να την πάρεις μαζί σου. Tο opening προβλέπεται για τα μέσα Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια