Μια μοντέρνα τρατορία που τη λένε «Margot»

Ένα απρόβλεπτο vitello tonnato, χειροποίητη pasta fresca και άλλες ιταλικές ιστορίες σε ένα νέο εστιατόριο στα βόρεια προάστια που δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Μια μοντέρνα τρατορία που τη λένε «Margot»

Ένα απρόβλεπτο vitello tonnato, φρέσκα ζυμαρικά εν αφθονία και άλλες ιταλικές ιστορίες σε ένα νέο εστιατόριο στα βόρεια προάστια που δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Μια μοντέρνα τρατορία που τη λένε «Margot» - εικόνα 1

Αλλαγές στο «Dai due Amici» του Χαλανδρίου, που έγινε «Margot». Η Μαίρη Βερνάρδου και ο Δημήτρης Κοντόπουλος (o οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά και στο «Scala Vinoteca»), σε διττό ρόλο σεφ και συνιδιοκτήτη, παρουσιάζουν μια τρατορία με μοντέρνο χαρακτήρα όπου θα δοκιμάσετε, μεταξύ άλλων, ένα απρόβλεπτο vitello tonnato, χειροποίητα ταλιολίνι λευκής τρούφας με αχλάδι, φετουτσίνι με καβούρι και αρακά και άλλα πιάτα με βάση τα φρέσκα ζυμαρικά που φτιάχνονται στο παρασκευαστήριό τους – μαζί τους και τρεις εκδοχές σιτσιλιάνικης πίτσας, που μοιάζει λίγο με focaccia (με πατάτα, δεντρολίβανο και τρούφα, με salciccia και μοτσαρέλα buffala, με chevre και ψητές αγκινάρες).

To ρετουσάρισμα του χώρου είναι εμφανές ήδη από την ανανεωμένη πρόσοψη, ενώ προχωρώντας στα ενδότερα, το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι μια καινούργια κάβα, απέναντι από την είσοδο, η οποία σου δίνει, μαζί με το συντηρητή που έχει βρει τη θέση του στο βάθος, μια πρώτη ιδέα για τα 120 ως επί το πλείστον ελληνικά και ιταλικά κρασιά της λίστας. Σύντομα θα επανέλθουμε με τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια