Ποιός φέρνει αύρα China town στην Πανόρμου;

Στο «Peking Duck», που δεν θα αργήσει να ανοίξει τις πόρτες του, βλέποντας τα κρεμασμένα τραγανά παπιά στη βιτρίνα, θα το πιάνεις αμέσως το νόημα.

Ποιός φέρνει αύρα China town στην Πανόρμου;

Στο steak house του «Wolves of Κitchen» κυκλοφορούν αφειδώς porter house και tomahawk. Τώρα όμως ο Άλσι Σινανάι αποφάσισε να ασχοληθεί (και) με τις πάπιες. Στο μικρό­ «Peking Duck» που θα ανοίξει ο σεφ γύρω στα μέσα του Απριλίου, μερικά βήματα από την έξοδο του μετρό της Πανόρμου, βλέποντας κρεμασμένα τραγανά παπιά αλά China Τοwn στη βιτρίνα, θα το πιάνεις το νόημα. Μέχρι να μπεις και να βρεθείς μπροστά στον πάγκο κοπής και στα ψυγεία συντήρησης και αποφασίσεις αν θα τα πάρεις ολόκληρα, μισά αλλά και σε μερίδα, σε χάρτινα κυπελάκια. Εναλλακτικά θα μπορείς διαλέξεις και char siu, τραγανό χοιρινό δηλαδή, είτε pork belly (κοιλιά) είτε λαιμό, καθώς και ρύζι ατμού και τηγανητό. Το καινούργιο spot θα είναι ανοιχτό και για κινέζικο πρωινό κι έτσι θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις την ημέρα σου, αντί για μια τυρόπιτα, με ένα sticky rice με μάνγκο και γάλα ή με ένα αλμυρό πόριτζ με φρέσκο κρεμμυδάκι και χοιρινό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια