Πρεμιέρα για το «Chef’s Workshop»

Το δεύτερο κομμάτι του «333 & Chef’s Workshop», ένα μικρό, μοντέρνο, θεματικής λογικής restaurant in a restaurant, ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του με surf & turf εκπλήξεις.

Πρεμιέρα για το «Chef’s Workshop»

Το δεύτερο κομμάτι­ του «333 & Chef’s Workshop», στη συμβολή Νίκης και Ναυάρχου Νικοδήμου, ένα μικρό, μοντέρνο, θεματικής λογικής restaurant in a restaurant, που παίζει με την ιδέα της εναλλαγής, ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του στις 27/2 στο επάνω επίπεδο του χώρου. Όλη η δράση θα διαδραματίζεται­ κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη σε ένα μοναδικό τραπέζι, στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 16 άτομα, και όπου ανά τακτά χρονικά δια­στήματα θα σερβίρονται διαφορετικά μενού.

Η αρχή γίνεται από τον σεφ του εστιατορίου Nίκο Μικρόπουλο και την ομάδα του, που με θέμα το «Surf & Turf» (δείπνο 5 πιάτων με € 80 ανά άτομο) σας επιφυλάσσουν ποικίλες συναντήσεις κρέατος και θαλασσινών, όπως αστακός και μπέργκερ ή πεσκανδρίτσα με μεδούλι, ενώ θα ακολουθήσουν pop up εμφανίσεις γνωστών σεφ της αθηναϊκής και όχι μόνο σκηνής. καθεμία με το δικό της γευστικό ρεπερτόριο. Η διαδικασία έχει ως εξής: αν κλείσετε από 8 θέσεις και πάνω, το δείπνο σας θα είναι prive, ενώ σε άλλη περίπτωση θα το μοιραστείτε με άλλους, μπαίνοντας σε ρυθμό γαστρονομικού socializing, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για wine/cocktail pairing.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια