Τι συμβαίνει όταν ο Λευτέρης Λαζάρου φτιάχνει τάπας

Ένα καινούργιο wine/tapas bar ετοιμάζεται για αποκαλυπτήρια στο ισόγειο του τριώροφου κτιρίου του «Varoulko Seaside».

Τι συμβαίνει όταν ο Λευτέρης Λαζάρου φτιάχνει τάπας

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια που κλείνει φέτος το «Βαρούλκο», ο Λευτέρης Λαζάρου καταθέτει εγγράφως τα μυστικά της μαρμίτας του μέσα από δύο εξίσου ιντριγκαδόρικα ειδικά μενού γευσιγνωσίας αφιερωμένα στο χθες και το σήμερα του εστιατορίου: ένα επετειακό με τα πιάτα που σημάδεψαν την πορεία του (ελαφρώς πειραγμένα) κι ένα με καινούργιες προτάσεις που σφραγίζουν το παρόν του και προδιαγράφουν τα επόμενα. Επόμενα είπα; Έρχονται πολύ πολύ σύντομα. Ένα καινούργιο wine/tapas bar ετοιμάζεται για αποκαλυπτήρια στο ισόγειο του τριώροφου κτιρίου του «Varoulko Seaside» στη απέναντι... όχθη του δρόμου. Ο νέος αυτός χώρος που θα λέγεται «Βites & Wine» ανοίγει επίσημα τις πόρτες του την Παρασκευή 15/12 και σας επιφυλάσσει –σε μια ζεστή σομόν σάλα όπου δεσπόζει μια τεράστια γυάλινη κάβα φορτωμένη με ελληνικά κρασιά– τάπας με την υπογραφή του αγαπημένου σεφ, τον οποίο δεν αποκλείεται να δείτε και πίσω από τη μεγάλη μπάρα να φτιάχνει σκουμπρί καπνιστό με φάβα, ταρτάκια με κιμά γαρίδας και άλλα πολλά. Εγώ δοκίμασα ήδη κάποια και σύντομα θα επανέλθω με αναλυτική περιγραφή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια