Re-opening για το «Rock & Roll»

Ολική επαναφορά για το –εμβληματικό για το αθηναϊκό nightlife– bar-restaurant που επιστρέφει, με ελαφρώς αναθεωρημένο σενάριο, στην Λουκιανού.

Re-opening για το «Rock & Roll»

Ολική επαναφορά για το εμβληματικό για το bar-restaurant των αδερφών Πιτσιλή, του Γιάννη Μωράκη και του Πέτρου Απαλλάκη: μετά από μερικά χρόνια στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας επιστρέφει, από το μεσημέρι αυτού του Σαββάτου στην οδό Λουκιανού εκεί ακριβώς από όπου ξεκίνησε το 1987. Στο αναθεωρημένο σενάριο η σχεδιαστική… ρυμοτομία παραμένει ατόφια, ο περίφημος πολυέλαιος, οι καθρέφτες, η χαρακτηριστική σκάλα και τα προνομιακά τραπέζια του ισογείου βρίσκονται στη θέση τους, ενώ ο επάνω όροφος έχει πλέον κι εκείνος τη μπάρα του. Ο Ηλίας Σκουλάς βάζει πλέον τη σφραγίδα του στην κουζίνα, γεγονός που σημαίνει mac & cheese με κεφτέ, πίτσα με πορκέτα, μπέργκερ, κοτόπουλο sawarma και πιπεράτο φιλέτο με σάλτα μπορντελέζ κι ένα σοκολατένιο σάντουιτς παγωτού που το λένε «Bahama Mama», ενώ ο Θάνος Σκουλικίδης «τρέχει» πάντα το μπαρ. Εκτός του βασικού Ανδρέα Κουντουράκη, ο Γρηγόρης Σαμουρκάσογλου, η Κλαούντια Μάτολα και άλλοι γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα εναλλάσσονται στην κονσόλα κινούμενοι στο πεδίο του σύγχρονου ροκ, με τις Κυριακές να κρατάνε τα κατ’ έθιμον πάρτι με ελληνικά.

Λουκιανού 6, Κολωνάκι.

Το εμβληματικό για το αθηναϊκό nightlife bar-restaurant που επιστρέφει, με ελαφρώς αναθεωρημένο σενάριο, στην Λουκιανού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια