Το «Μalabar» ντύθηκε χειμερινά

Αυτό το καλοκαίρι ήταν ένα από τα καλύτερά του. Τώρα το εστιατόριο του «The Μargi» αφήνει την πισίνα κι επιστρέφει στη χειμωνιάτική του θέση, ζεστό, ατμοσφαιρικό και με ανανεωμένο μενού.

Το «Μalabar» ντύθηκε χειμερινά

Αυτό το καλοκαίρι ήταν ένα από τα καλύτερά του. Τώρα το εστιατόριο του «The Μargi» αφήνει την πισίνα κι επιστρέφει στη χειμωνιάτική του θέση, ζεστό, ατμοσφαιρικό και με ανανεωμένο μενού.

Το «Μalabar» ντύθηκε χειμερινά - εικόνα 1

«ΙnHouse» εδώ και λίγες ημέρες το «Μalabar» και την μοντέρνα κουζίνα του Παναγιώτη Γιακαλή θα την χαιρόμαστε πλέον εντός, στην άνετη σάλα που με τα ξύλινα έπιπλα, τα όμορφα κρυστάλλινα φωτιστικά και τα κομψά της διακοσμητικά αντικείμενα έχει μια υπαινικτική αποικιακή αίσθηση. Ωραίο σκηνικό για να ζεσταθείς με μια σούπα γλυκοπατάτας με μοσχοκάρυδο και εσκαλόπ φουαγκρά και να συνεχίσεις με ένα σιγομαγειρεμένο χοιρινό με pepper sauce και πουρέ πατάτας, ένα αρνάκι πάνω σε ξινόχοντρο ή ένα rib eye από αμερικάνικο Black Angus σερβιρισμένο με σπιτικές πατάτες και σος μπεαρνέζ. Τα πιάτα κινούνται στη λογική του comfort food με σύγχρονες νότες, χωρίς να λείπουν και οι «wellness» προτάσεις, ενώ αρκετές από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η κουζίνα του εστιατορίου έρχονται από την οικογενειακή φάρμα του «The Margi»: λευκά καρότα, γλυκοπατάτες, κολοκύθες, kale, τρία διαφορετικά είδη μπρόκολου, κουνουπίδια…

Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club προσφέροντας έκπτωση 20% στους κατόχους της κάρτας μέλους όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια