«Βόλτα» με Βιδιανό και Κοτσιφάλι

Γεύση από Κρήτη την Πέμπτη 2/11 στο εστιατόριο των Πετραλώνων, που γεμίζει τα ποτήρια του με δύο κρασιά του οινοποιείου Στραταριδάκη.

«Βόλτα» με Βιδιανό και Κοτσιφάλι

Δύο κρασιά του οινοποιείου Στραταριδάκη –του νοτιότερου οινοποιείου της Ευρώπης– υποδέχεται η «Βόλτα» αυτή την Πέμπτη 2/11. Θα σας τα συστήσει ο ίδιος Κωστής Στραταριδάκης, που μαζί με τον αδερφό του Μανώλη συνεχίζουν την αμπελουργική παράδοσης της οικογένειας κι έχουν κερδίσει την εκτίμηση των Ελλήνων οινόφιλων, ιδίως με τα λευκά τους. Όσοι κλείσετε τραπέζι στο φιλικό εστιατόριο των Κάτω Πετραλώνων εκείνη τη βραδιά, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το μονοποικιλιακό Άσπρα Χαράκια (που σημαίνει «άσπρα βράχια») αποτίνοντας σπονδή στην πιο ντελικάτη γηγενή ποικιλία της Κρήτης, το Βιδιανό, και το Στράτα, ένα συνδυασμό τοπικών κρητικών ποικιλιών, με κυρίαρχο το Κοτσιφάλι. Η πρώτη φιάλη της επιλογής σας θα προσφέρεται δωρεάν για να συνοδεύσει το φαγητό σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Βόλτα

Ιπποθοντιδών 10 & Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.