Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου ανοίγει στη Μηλιώνη

Επιστρέφει καινούργιο, λίγα μόλις βήματα πιο πέρα από το επίσης άρτι αφιχθέν κρεοπωλείο της, έτοιμο για νέες κρεατολαγνικές περιπέτειες.

Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου ανοίγει στη Μηλιώνη

Επιστρέφει καινούργιο, λίγα μόλις βήματα πιο πέρα από το επίσης άρτι αφιχθέν κρεοπωλείο της, έτοιμο για νέες κρεατολαγνικές περιπέτειες.

Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου ανοίγει στη Μηλιώνη - εικόνα 1
To καινούργιο κρεοπωλείο της Φάρμας Μπράλου έκανε την αρχή, τώρα ακολουθεί το εστιατόριο

Μια ικανή πρώτη γεύση από την «από τη φάρμα στο τραπέζι» φιλοσοφία του οι κρεατόφιλοι της πόλης την πήραν πέρυσι στον πρώτο όροφο πολυχώρου Yoleni’s. Τώρα το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου κάνει restart, την Παρασκευή 3/11, σε αυτόνομο καινούργιο πόστο στο Κολωνάκι, λίγα βήματα πιο πέρα από το επίσης άρτι αφιχθέν κρεοπωλείο της. Το ξύλο κυριαρχεί στο νέο χώρο που με τα Chesterfield stools και τους δερμάτινους καναπέδες μοιάζει με βρετανικό steak bar. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου επιμελείται πάντα το μενού, προλογίζοντας με νέα πιάτα (όπως το ψητό μοσχαρίσιο συκώτι με baby pak choi και βινεγκρέτ εσαλότ με miso ή μια σαλάτα με όσπρια, φρέσκο κρεμμύδι, ψητά ντοματίνια, πάπια κονφί και ντρέσινγκ με ξερά φρούτα) τα ελληνικής εκτροφής, παραγωγής και αναπαραγωγής κρέατα της φάρμας του Δάμη Πειθή, τα οποία θα έρχονται σε πολλών λογιών κοπές και σιτέματα.

Η λογική είναι η ίδια: θα διαλέγεις από την κρεατο-μπουτίκ –τα κομμάτια που παλαιώνουν στα ψυγεία είναι σαν κρεατική installation– και στη συνέχεια θα στο ψήνουν όπως το ζητήσεις στην ανοικτή κουζίνα. Κατά τα άλλα, η λίστα κρασιών θα συνδυάζει ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, χωρίς να λείπουν και οι ελληνικές μπίρες, ενώ η βαμμένη στο χρώμα της ελιάς μπάρα θα συμπληρώνει την πρόταση με ουίσκι, ρούμι, παλαιωμένα τσίπουρα κ.λπ.

Κρεοπωλείο Μηλιώνη 9, Κολωνάκι , 2130455929.
Εστιατόριο Μηλιώνη 12 & Ηρακλείτου, Κολωνάκι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια