4 dark συνδυασμοί για after office drinking

Η απογευματινή συνήθεια του κοκτέιλ μετά τη δουλειά παραμένει δυνατό trend και αυτή την χρονιά. Επιχειρούμε διαφορετικούς συνδυασμούς που την εξελίσσουν.

4 dark συνδυασμοί για after office drinking

Η απογευματινή συνήθεια του κοκτέιλ μετά τη δουλειά παραμένει δυνατό trend και αυτή την χρονιά. Επιχειρούμε διαφορετικούς συνδυασμούς που την εξελίσσουν.

4 dark συνδυασμοί για after office drinking - εικόνα 1

Συγκεκριμένα στο τερέν της after office φιλοσοφίας προστίθενται πρωτότυπα και premium pairings. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η επιλογή της σοκολάτας. Το αγαπημένο επιδόρπιο καλείται να παίξει ένα διαφορετικό ρόλο και να φλερτάρει με κλασικές συνταγές cocktail. Για την περίσταση αναζητάμε πληθωρικές γεύσεις έντονου (ποιοτικού εννοείται) κακάου, που ενισχύει το αρωματικό μπουκέτο των spirits και στήνουν ένα γοητευτικό Dark σκηνικό, για τις εξόδους σας στα bar αλλά και για παρεΐστικα σκηνικά για εκολλαπτόμενους bartender στο σπίτι.

4 dark συνδυασμοί για after office drinking - εικόνα 2

Η επιλογή από την νέα premium σειρά Dark ION δημιουργεί υπέροχα ζευγάρια. Μερικά από τα απολαυστικά ντουέτα που προέκυψαν από τις δοκιμές είναι το πάντρεμα του αγαπημένου gin tonic με την ΙΟΝ Dark πράσινο τσάι και λάιμ. Οι φυτικές νότες του ποτού δένουν απόλυτα με την σπιρτόζικες νύξεις της σοκολάτας δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό ζευγάρι με refreshing και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

4 dark συνδυασμοί για after office drinking - εικόνα 3

Φανταστικό είναι το ζευγάρι Aperol spritz με την εκπληκτική ΙΟΝ Dark πορτοκάλι. Το ένα συμπληρώνει το άλλο και τα τραγανά κομμάτια της ΙΟΝ κεντάνε δίπλα στο δημοφιλές ιταλικό aperitf.

4 dark συνδυασμοί για after office drinking - εικόνα 4

Για τους οπαδούς του Negroni αξίζει να το δοκιμάσουν μαζί με την ION Dark με αμύγδαλα και αλατισμένη καραμέλα. Η ιδιαίτερη γεύση της σοκολάτας με τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και την ελαφριά αλμύρα της καραμέλας, κάνει το δημοφιλές ποτό στον ουρανίσκο ακόμα πιο γοητευτικό. Μάλλον το βερμούτ και το Campari που περιέχει χρειάζονται το κακάο με τους ξηρούς καρπούς και την πινελιά του αλατιού.

4 dark συνδυασμοί για after office drinking - εικόνα 5

Για το τέλος έχουμε ένα συναρπαστικό ντουέτο: το Manhattan βρίσκει το άλλο του μισό στην ION Dark super fruits. Το ουίσκι και το marachino αγαπούν σίγουρα την dark σοκολάτα. Η σχέση ωστόσο γίνεται πιο δυνατή γιατί στην ΙΟΝ υπάρχουν οι δόσεις μύρτιλου, ροδιού και φραγκοστάφυλου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.