Καινούργιος σεφ βγαίνει... στο «Balcony»

Ο Σίμος Τριανταφύλλου ανέλαβε την κουζίνα του ελληνικού εστιατορίου στη συμβολή Βεΐκου & Δημητρακοπούλου –Εxecutive chef πάντα ο Νίκος Φωτιάδης.

Καινούργιος σεφ βγαίνει... στο «Balcony»

Την επιμέλεια του μενού έχει πάντα ο Νίκος Φωτιάδης, την κουζίνα όμως στο «Balcοny» αναλαμβάνει πλέον, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Θανάση Ανδριτσόπουλο (τον οποίο θα βρίσκουμε από αυτή την σεζόν στο «Δεκαεπτά») ο τριανταεπτάχρονος Σίμος Τριανταφύλλου, ο οποίος έχει την εμπειρία αρκετών εκτός Ελλάδας εστιατορίων Ο Σίμος Τριανταφύλλου ανέλαβε την κουζίνα του ελληνικού εστιατορίου στη συμβολή Βεΐκου & Δημητρακοπούλου – κάποια ενδιαφέροντα πιάτα του δοκιμάσαμε κάποια στιγμή στο «1920» του Θανάση Βασίλαινα στον Πειραιά. Παράλληλα με την καινούργια αυτή συνεργασία, το εστιατόριο στο διώροφο νεοκλασικό στη συμβολή Βεΐκου & Δημητρακοπούλου ετοιμάζει και ένα καινούργιο σερί γεύσεων.

Εστιάζοντας πάντα ανάδειξη των ελληνικών γευστικών ντοπιολαλιών, θα δίνει περισσότερη έμφαση σε τοπικές ράτσες κρεάτων. Ανάμεσα σ' εκείνα που θα βάλουν τη σφραγίδα τους στο μενού, πρόβατο της καλαρύτικης φυλής, μαύρος χοίρος, ντόπιες φραγκόκοτες και μαύρα κοτόπουλα, θρακιώτικος καβουρμάς, καθώς επίσης και όστρακα από τα Δωδεκάννησα και παραδοσιακά ζυμαρικά από την Κεντρική Μακεδονία.

Περισσότερες πληροφορίες

Balcony

Βεΐκου 1 & Δημητρακοπούλου, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/07/2024