Τι κάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο «Clap»;

Η απάντηση έχει γεύση κόκορα με φλωμάρια Λήμνου, μοσχαρίσιας γλώσσας στα κάρβουνα και όχι μόνο.

Τι κάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο «Clap»;

Η απάντηση έχει γεύση κόκορα με φλωμάρια Λήμνου, μοσχαρίσιας γλώσσας στα κάρβουνα και όχι μόνο.

Τι κάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο «Clap»; - εικόνα 1

Αλλαγή φρουράς στην κουζίνα του εστιατορίου στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης»: το νέο μενού του «Clap the Restaurant» ισορροπεί μεταξύ ελληνικού μπιστρό και μοντέρνας ταβέρνας και φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Αυτό σημαίνει πρακτικά κόκορας με φλωμάρια Λήμνου, ντολμαδάκια με κουνέλι, μοσχαρίσια γλώσσα στα κάρβουνα, ουρά μόσχου με μακαρούνες και μπεσαμέλ από ξινοτύρι Κιμώλου και άλλα πιάτα με εποχικό χαρακτήρα και τοπικές αναφορές αλλά κι ένα after theater menu, που θα έρθει λίγο αργότερα, όταν φορτσάρει η θεατρική/καλλιτεχνική σεζόν, στο οποίο θα βρίσκει κάποιος από ελληνικά χοτ ντογκ και ομελέτες με φρέσκια τρούφα μέχρι μοσχαρόσουπα.

(Πειραιώς 206, Ταύρος, 2103411908)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/07/2024