Παγκράτι... υπό την «Επήρεια»

Ένας ζεστά μοντέρνος all-day χώρος ήρθε πριν από λίγο καιρό να προστεθεί στο γευστικό μωσαϊκό μιας δημοφιλούς παγκρατιώτικης γειτονιάς.

Παγκράτι... υπό την «Επήρεια»

Το ζεστά μοντέρνο σκηνικό της «Επήρειας», που ήρθε πριν από λίγο καιρό να προστεθεί στο γευστικό μωσαϊκό της Πλατείας Προσκόπων, έχει τη σφραγίδα του γνωστού interior designer Άγγελου Αγγελόπουλου – ο ίδιος έχει διακοσμήσει και το επίσης καλλιτεχνόφιλο ξενοδοχείο «Art Mainalon» της ίδιας οικογένειας στη Βυτίνα. Καφές και ποτό, ανοιχτά σάντουιτς και μπέργκερ, πίτσα αλλά και μια ταλιάτα ή ένα μπιφτέκι αγριογούρουνου «ντύνονται» στον all day χώρο πίσω από τη Βασ. Κωνσταντίνου με ένα γεωμετρικό πολύχρωμο κολάζ από χαλιά στον τοίχο, σύγχρονη επίπλωση σε λογική mix & match, έργα τέχνης από τη συλλογή της γκαλερί Titanium και μια πόρτα με εμφανή μοτέρ και γρανάζια που προσθέτει μια πινελιά λειτουργικής... βιομηχανικής αισθητικής.

(Κτησίου 2, Παγκράτι, 2107254594)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/07/2024