Η «Βella Vespa» παρκάρει στο Κολωνάκι

To bar-restaurant της Γλυφάδας ετοιμάζει μια δεύτερη έδρα στο κέντρο της πόλης.

Η «Βella Vespa» παρκάρει στο Κολωνάκι

Στη Γλυφάδα έχει αποκτήσει τους πιστούς της. Τώρα, η «Bella Vespa» ετοιμάζει μια δεύτερη έδρα στο κέντρο της πόλης. Ο χώρος όπου βρίσκαμε το «La Pierrade» στη Σπευσίππου είναι υπό κατασκευή από τους Under the spell (η ίδια ομάδα επιμελήθηκε το ντεκόρ και στο μαγαζί της οδού Κύπρου) οι οποίοι, απ’ ό,τι μαθαίνουμε, θα προσθέσουν λονδρέζικες αναφορές, το φαγητό θα έχει πάντα βάση την Ιταλία αλλά με ευρύτερη μεσογειακή προσέγγιση. Ο σεφ Δημήτρης Χατζηδημητρίου διαφοροποιεί λίγο την πρόταση της κουζίνας, που θα δίνει πάντα έμφαση στην πίτσα και στα χειροποίητα ζυμαρικά, αλλά θα βάζει και το μαχαίρι στο κόκαλο μ’ ένα tomahawk. Στην κολωνακιώτικη εκδοχή, μάλιστα, θα υπάρχει κι ένα μπαρ με δική του είσοδο από τη Χάρητος, για το οποίο θα πούμε σύντομα περισσότερα. Το πλάνο είναι ν’ ανοίξει τις πόρτες της στα τέλη Οκτωβρίου,

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.