To λένε «Εl Catrin» κι έχει πνεύμα λατίνο

Στην οδό Φοίβης θα ακούσεις latin μουσικές, θα πιεις Margaritas και θα έρθεις αντιμέτωπος με ένα burrito…γίγαντα.

To λένε «Εl Catrin» κι έχει πνεύμα λατίνο

Στην οδό Φοίβης θα ακούσεις latin μουσικές, θα πιεις Margaritas και θα έρθεις αντιμέτωπος με ένα burrito…γίγαντα.

To λένε «Εl Catrin» κι έχει πνεύμα λατίνο - εικόνα 1

Πολύχρωμες φιγούρες με αναφορές στη μεξικάνικη ιστορία και λαογραφία, γκράφιτι και νέον επιγραφές βάζουν τη στάμπα τους στους τοίχους, το μπαρ, το οποίο αγαπά ιδιαίτερα την τεκίλα, έχει ζωγραφιστά κρόσσια κι οι καρέκλες μαξιλαράκια με λατινοαμερικάνικα μοτίβα. Βάλε και μερικούς κάκτους, κι έχεις μια πρώτη ιδέα για το «El Catrin» του Παναγιώτη Λεκκάκου και του Ανδρέα Δούκα που ανοίγει όπου να ’ναι τις πόρτες του στην οδό Φοίβης στη Γλυφάδα – στον χώρο όπου βρισκόταν, πριν μετακομίσει, το «Σαρδελάκι».

To λένε «Εl Catrin» κι έχει πνεύμα λατίνο - εικόνα 2

Το γευστικό προφίλ του νέου αυτού casual χώρου το έχει διαμορφώσει ο Στέφανος Στεφανίδης (του «Big Kahuna» στον Κεραμεικό). Η κουζίνα θα έχει μεξικάνικη βάση, θα διανθίζεται όμως και με ευρύτερα λατινοαμερικάνικα στοιχεία. Θα βρείτε tacos, chimichangas, nachos και burgers, ανάμεσα στα οποία και ένα πικάντικο Sloppy Joe που το λένε Sloppy Jose. Να σας πούμε και για ένα buritto-γίγαντα, το μαξιμαλιστικό El Titan (για έξι άτομα) που μάλλον πιάνει όλο το τραπέζι, κι έχει τέσσερις γεμίσεις: κοτόπουλο, χοιρινό, brisket σιγομαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα και chili con carne με αζτέκικο κακάο.

Φοίβης 15, Γλυφάδα, 2108946002.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.