«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics)

Ένα στιλάτο… meating point έκανε πρόσφατα πρεμιέρα σε ένα παλιό αρχοντικό στον Κορυδαλλό.

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics)

Στο οίκημα στο οποίο στεγάζεται, το αρχοντικό Γεράκη –προπολεμικά το πιο επιβλητικό κτίριο της περιοχής– κατοικούσε ο πρώτος δήμαρχος του Κορυδαλλού. Τώρα φιλοξενεί rib eyes, μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες και ευμεγέθη Τοmahawk, χοιρινό κότσι με σάλτσα μπίρας, μπέργκερ, πανσέτες, ακόμη και γουρουνοπούλα. Στο «Steak Alive», το στιλάτο «meating point», το κρέας, το οποίο το προλογίζει μια σειρά από πολυσυλλεκτικά ορεκτικά, από απάκι με σάλτσα πορτοκαλιού μέχρι μια ομελέτα με τσορίθο κι από εκεί σε quesadillas, συντροφεύουν εκτός του αυτονόητου κρασιού και τα κοκτέιλ του… κινούμενου μπαρ (όντως, έχει ροδάκια).

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics) - εικόνα 1

Το νέο steak house με τα λευκά σκαλιστά ταβάνια, τους ανθρακί τοίχους και το φωτεινό αίθριο στο μπροστινό του κομμάτι, πλέκει την αστική αύρα του κτιρίου με στοιχεία σύγχρονης urban αισθητικής, ανοίγει από τις 6 μ.μ. καθημερινά, ενώ τις Κυριακές θα το βρείτε μάχιμο από το μεσημέρι. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, 2104952000.

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics) - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Steak Alive

Κρήτης 23 & Αγ. Γεωργίου 76, Κορυδαλλός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.