Το «Rock 'n' Roll» επιστρέφει στη Λουκιανού

Από τα μέσα Οκτωβρίου θα το βρίσκουμε και πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου άρχισαν όλα.

Το «Rock 'n' Roll» επιστρέφει στη Λουκιανού

Από τα μέσα Οκτωβρίου θα το βρίσκουμε και πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου άρχισαν όλα.

Το «Rock 'n' Roll» επιστρέφει στη Λουκιανού - εικόνα 1
Το παλιό «Rock ‘n’ Roll» (αριστερά). Οι Γιώργος και Ανδρέας Πιτσιλής και ο Γιάννης Μωράκης (δεξιά) στην προηγούμενη... μεταφορά

Έχει γράψει ιστορία στο Κολωνάκι. Το «Rock ‘n’ Roll» άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 1987 και μέτρησε είκοσι πέντε επιτυχημένες σεζόν προτού κατεβάσει αυλαία το 2011 με τους πιστούς του φαν να φωνάζουν ρυθμικά «δεν θα κλείσεις ποτέ». Εισακούστηκαν. Οκτώ μήνες μετά έπιασε γωνία στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Τώρα, που οι αδερφοί Πιτσιλή, ο Γιάννης Μωράκης και ο Πέτρος Απαλλάκης αποφάσισαν να το επαναφέρουν στην αρχική θέση του, σχεδιάζει να πατήσει το restart με ένα μεγάλο μεσημεριανό σαββατιάτικο πάρτι –εκείνο τα καθιέρωσε– το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Απ’ ό,τι μας είπε ο Ανδρέας Πιτσιλής, ήδη ξεκίνησαν να του τηλεφωνούν φίλοι για να εξασφαλίσουν ένα από τα τέσσερα εμβληματικά στο παρελθόν τραπέζια για το opening. Η συνταγή παραμένει σταθερή. Οι καθρέφτες κι ο πολυέλαιος σήμα κατατεθέν θα δηλώνουν «παρών», ο επάνω χώρος όπου παλιότερα καθόσουν μόνο για φαγητό θα έχει και μπαρ, η κονσόλα κρατώντας τη διάθεση ροκ, θα λοξοδρομεί και προς το slow tempo house, κι η κουζίνα θα διαφοροποιηθεί λίγο, ακολουθώντας τις διαθέσεις της εποχής – για το μαγειρικό team και το γευστικό της ρεπερτόριο θα επανέλθουμε μόλις συγκεκριμενοποιηθούν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.