«Blends», ένα πληθωρικό μιξάζ στη Γλυφάδα

Εντυπωσιακό και πλούσιο σε προτάσεις το νέο καφέ-μπαρ και εστιατόριο στην Πλατεία Νυμφών.

«Blends», ένα πληθωρικό μιξάζ στη Γλυφάδα

Ο Τάκης Τσακίρης και ο Παναγιώτης Μπαξεβανάκης του «Moorings» είναι οι δημιουργοί του εντυπωσιακού καφέ-μπαρ και εστιατορίου που μόλις άνοιξε στην Πλατεία Νυμφών. Μια ελιά που «φύτρωσε» στο κέντρο του μπαρ τραβάει το βλέμμα με το που μπαίνεις στο χώρο που διαμόρφωσαν, ακολουθώντας τις γραμμές της urban αισθητικής, οι αρχιτέκτονες της Molindris + Associates. Με espresso bar, tapas bar, μεσογειακές-διεθνείς γεύσεις με έμφαση στο κρέας από τον Κώστα Λώλα, κρασιά του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα και κοκτέιλ με την υπογραφή της Μυρσίνης Σπανέλη, καθώς κι ένα πριβέ cigar lounge με άνετο σαλόνι και τζάκι στο επάνω επίπεδο, το «Blends» έχει πολλές διαστάσεις. Η συνεργασία του δε με την Artion Galleries ενισχύει την καλλιτεχνική του πλευρά, καθώς θα παρουσιάζονται εκεί πίνακες και γλυπτά Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Φοίβης 19, Γλυφάδα, 2111821711.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.