Ηit the road, «Spit Jack»

Στην οδό Σκούφου, στο κέντρο της πόλης θα δούμε σε λίγο καιρό μια rottiserie με… tattoos.

Ηit the road, «Spit Jack»

Στην οδό Σκούφου, στο κέντρο της πόλης θα δούμε σε λίγο καιρό μια rottiserie με… tattoos.

Ηit the road, «Spit Jack» - εικόνα 1

«Spit» είναι η σούβλα και «Spit Jack» το μηχανικό σύστημα (ή ο άνθρωπος, γιατί μπορεί να είναι και χειροκίνητη) που την περιστρέφει. Είναι και το όνομα του νέου κρεατο-κεντρικού μαγαζιού που έχουν στα σκαριά ο Γιώργος Μελισσάρης, ο Γιάννης Μωράκης και ο Γιώργος Κανελλόπουλος και που, όπως και οι άλλοι γευστικοί ένοικοι της οδού Σκούφου, όπου και θα το πρωτογνωρίσουμε μέσα στον Οκτώβριο, θα είναι μικρό, περίπου είκοσι θέσεων. Στη ροτισερί, που θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, θα αργογυρίζουν κοτόπουλα, πάπιες και γουρουνόπουλα. Για συνοδεία θα υπάρχουν δύο σαλάτες, σάλτσες, επιλογές σε πατάτες, καθώς και καμιά τριανταριά μπίρες από όλο τον κόσμο. Ο υπό διαμόρφωση χώρος, σε σύγχρονο στιλ, θα είναι… δερματόστικτος. Το ντεκόρ του αντλεί την έμπνευσή του από την κουλτούρα του τατουάζ. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά, μένει να το δούμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.