Το «The Sowl» αλλάζει

Tο νέο κόνσεπτ θα συνδυάζει μεξικάνικη κουζίνα, tequileria και αίσθηση σπιτιού.

Το «The Sowl» αλλάζει

Tο νέο κόνσεπτ θα συνδυάζει μεξικάνικη κουζίνα, tequileria και αίσθηση σπιτιού.

Το «The Sowl» αλλάζει - εικόνα 1
O Σπύρος Κερκύρας (αριστερά) και ο Γιώργος Μελισσάρης

Ο πολυχώρος των Γιάννη Μωράκη, Γιώργου Μελισσάρη και Αλεξάνδρας Δράκου στην οδού Ηρακλειδών θα ξανανοίξει τις πόρτες του με νέο όνομα γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το ντεκόρ, πάντοτε με την υπογραφή του Γιώργου Παντελούκα, θα παίζει πάντα με την ιδέα του υποστατικού της Λατινικής Αμερικής, εντείνοντας τη σπιτική ατμόσφαιρα –ενίοτε και με αναπάντεχους τρόπους. Από ό,τι μάθαμε, στο δωμάτιο στα αριστερά της εισόδου θα δημιουργηθεί μια τραπεζαρία/chef’s table σε τετ α τετ με την πιο ανοικτή, πλέον, κουζίνα, το ακριβώς απέναντι θα έχει στοιχεία… κρεβατοκάμαρας, ενώ και η εσωτερική αυλή θα έχει τις αλλαγές της. Εκεί θα δούμε μια σειρά από επίπεδα, που θα μοιάζουν με υπερυψωμένα μπαλκόνια.

Manager θα είναι ο Δημήτρης Μπενάκης (βλ. «Cinco», «The Τrap»). Η κουζίνα θα είναι μεξικάνικη μεν, στο ρυθμό της εποχής δε, με το νέο μενού να επιμελείται ο Σταμάτης Λουμουσιώτης του λονδρέζικου «Peyote»^ ρόλο σεφ έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Μουτσόπουλος (βλ. «Αστοιβή» στην Πάτμο). Όσο για το μπαρ, το οποίο θα επιμελείται και πάλι ο γνωστός bartender Σπύρος Κερκύρας, θα έχει χαρακτήρα tequileria, oπότε αναμείνατε μια εκτενή συλλογή από tequilas, κλασικές και πειραγμένες Margaritas και μεξικανο-εμπνευσμένα κοκτέιλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.