Ένα γευστικό project καινούργιο, ιταλικό και… nice

Έναν χώρο σε στιλ τρατορίας, με βασικά συστατικά την πίτσα στον ξυλόφουρνο και τα ζυμαρικά, ετοιμάζουν –δίπλα ακριβώς στο «Νice ‘n’ easy» – ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Χρήστος Αθανασιάδης.

Ένα γευστικό project καινούργιο, ιταλικό και… nice

Ένα νέο γευστικό project σε στιλ τρατορίας, που θα εστιάζει στην πίτσα στον ξυλόφουρνο και στα ζυμαρικά, σχεδιάζουν ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Χρήστος Αθανασιάδης. Στο χώρο που επί χρόνια στέγαζε το «Rosebud», ακριβώς δίπλα από το «Nice ’n’ Easy» της Σκουφά, το καινούργιο δημιούργημα του δραστήριου ντουέτου, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Οκτώβριο, θα έχει ζεστό χαρακτήρα και ιταλικές αναφορές στο ντεκόρ, παίζοντας μεταξύ ρουστίκ και μοντέρνου.

Η ανοιχτή κουζίνα, με ένα τραπέζι-πάγκος όπου θα παρασκευάζουν pasta fresca μπροστά σου, θα βρίσκεται στο πιο χαλαρό επάνω επίπεδο του χώρου. Με την ομάδα να κάνει συχνά ταξίδια στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, δεν είναι απίθανο, εκτός από πιάτα της γειτόνισσας χώρας, το μενού να έχει και μια γεύση από Little Italy. Όσο για το όνομα, συνεχίζοντας την παράδοση του «Nice ’n’ Easy», όπου τρως πιάτα ονόματι «Μέριλιν Μονρό», «Όντρι Χέπμπορν» και «Έλβις Πρίσλεϊ», θα είναι κι εκείνο αναφορά σε μια σπουδαία φιγούρα του αμερικάνικου Hall of Fame. Εμείς το μόνο που θα πούμε είναι ότι υπήρξε γιος Ιταλών μεταναστών και ήθελε τα ζυμαρικά του αυστηρά al dente και την κοτολέτα αλά Μιλανέζε έξτρα λεπτή. Περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.