«Ζητείται Chef» για την κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

6 νεαροί μάγειρες διεκδικούν μία θέση στο «CTC» στο διαγωνισμό μαγειρικής του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα στις 2/9.

«Ζητείται Chef» για την κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Με ένα custom-made format διαγωνισμού μαγειρικής στον ΑΝΤ1 κάνει την είσοδό του στην τηλεόραση (αν δεν υπολογίσουμε αυτή την guest εμφάνιση) ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, o chef-patron του βραβευμένου με έναν Χρυσό Σκούφο εστιατόριο «CTC». Το εστιατόριο όπου μπορείς να δοκιμάσεις πιάτα όπως βελουτέ καλαμπόκι, αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο ή ταλιατέλες από καλαμάρι με μπουγιόν από καλαμάρι και μπέικον, αποτελεί το κεντρικό σκηνικό του «Ζητείται Chef». Στην κουζίνα του θα μαγειρεύουν οι 6 υποψήφιοι υπό την καθοδήγηση του Τσιοτίνη και στη μικρή σάλα του θα δοκιμάζουν τα πιάτα και θα τους κρίνουν διαφορετικές σε κάθε επεισόδιο ομάδες καλεσμένων, ενώ ο νικητής θα κερδίσει μία θέση στην κουζίνα του «CTC» – έπαθλο ξεχωριστό και πολυπόθητο, θεωρούμε, για τους υποψήφιους, που είναι απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι σχολών μαγειρικής.

Το «Ζητείται Chef» με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.