Νέα ομάδα στο τιμόνι του «Ιστιοπλοϊκού»

Με καινούργιο look και ανανεωμένο γευστικό προφίλ το all-day μπαλκόνι στην άκρη του Μικρολίμανου.

Νέα ομάδα στο τιμόνι του «Ιστιοπλοϊκού»

Στην οικογένεια των «Feedέλ», «Nalu», «Akanthus», «Habit» και «Balzac» (όμιλος Momentum) από αυτό το καλοκαίρι προστέθηκε και ο «Ιστιοπλοϊκός». Το all-day κομμάτι του κλασικού σποτ στην άκρη του Μικρολίμανου έχει ήδη ανανεώσει το look του. Ντυμένο σε σύγχρονες γραμμές, με γήινα χρώματα και lounge αύρα, το γνωστό «κατάστρωμα» με την προνομιακή θέα στην ακρογραμμή συνδυάζει πλέον κουζίνα σε επιμέλεια του ταλαντούχου Λεωνίδα Κουτσόπουλου –για την οποία θα σας γράψουμε περισσότερα μόλις τη δοκιμάσουμε– και κοκτέιλ με την υπογραφή του bartender και συνδημιουργού του success story ονόματι «Τhree Cents» Δημήτρη Νταφόπουλου. Υπό διαμόρφωση και το νέο πρόσωπο του ομώνυμου εστιατορίου, στο κάτω επίπεδο, μπροστά στη μαρίνα, που θα αλλάξει κι εκείνο στιλ και γευστική ρότα κάπου ανάμεσα σε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Μικρολίμανο, 2104134084.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.