Το φαγητό του δρόμου ανεβαίνει στην ταράτσα

Ψωμάκια ατμού, βιετναμέζικα ρολάκια και mini burgers φλερτάρουν με δροσερά κοκτέιλ –και Ακρόπολη– στην κορυφή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Το φαγητό του δρόμου ανεβαίνει στην ταράτσα

Ψωμάκια ατμού, βιετναμέζικα ρολάκια και mini burgers φλερτάρουν με δροσερά κοκτέιλ –και Ακρόπολη– στην κορυφή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Το φαγητό του δρόμου ανεβαίνει στην ταράτσα - εικόνα 1

Είναι πολύ ωραίο σημείο για να χαζέψεις την αυγουστιάτικη νυχτερινή Αθήνα από τα ψηλά η ταράτσα του εστιατορίου «Hytra» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Πέρα από το να καθίσει κανείς για φαγητό διαλέγοντας ανάμεσα στην πολύ ενδιαφέρουσα, βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο κουζίνα του Τάσου Μαντή ή την πιο casual/bistrot πρόταση του «Hytra Αpla», μπορεί να πιάσει θέση και στο μπαρ, βάζοντας δίπλα σε ένα από τα δροσιστικά κοκτέιλ της λίστας του Παναγιώτη Φράγκου κάποιες από τις καινούργιες –σε λογική ψαγμένου φαγητού του δρόμου– γεύσεις που προστέθηκαν πρόσφατα στο street food μενού. Aνάμεσά τους, βιετναμέζικα ρολάκια με πράσινο μήλο, καρότο και μυρωδικά και nigiri, spare ribs, αλλά και ψωμάκια ατμού ή mini burgers, όμορφα σερβιρισμένα.

Το φαγητό του δρόμου ανεβαίνει στην ταράτσα - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.