Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen»

Στον πρώτο όροφο του «Bios» η Sharon Brenner του Records in the Den, σε… έκτακτη μαγειρική εμφάνιση, μιξάρει καλιφορνέζικες και μεσογειακές γεύσεις.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen»

Στον πρώτο όροφο του «Bios» η Sharon Brenner του Records in the Den, σε… έκτακτη μαγειρική εμφάνιση, μιξάρει καλιφορνέζικες και μεσογειακές γεύσεις.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen» - εικόνα 1

Το pop-up εστιατόριo στον πρώτο όροφο του «Bios» επιστρέφει και φιλοξενεί στην κουζίνα του, στις 20-21 και 27-28/7, την Αμερικανίδα Sharon Brenner και τις συνταγές της. Η Brenner είναι δικηγόρος που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι όμως και και μαγείρισσα, και στο μενού που έχει σχεδιάσει για το «Bios.ΗomeKitchen» του πολυχώρου της Πειραιώς (έξι πιάτα, € 18 το άτομο) συνδυάζει το καλιφορνέζικο background της με την αγάπη της για τις γεύσεις της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, η οποία είναι εμφανής και στην ιστοσελίδα της Records in the Den (www.recordsintheden.com), όπου καταγράφει τις μαγειρικές της περιπέτειες.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen» - εικόνα 2

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το μιξάζ, σε σαλάτα μια, της αραβικής φατούς και ιταλικής πανζανέλα, το χοιρινό με πετιμέζι, μέλι, μπαχαρικά και ψητές πατάτες και τους ψαροκεφτέδες με γλυκόξινη σάλτσα τομάτας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό είναι να κάνετε κράτηση. Το εν λόγω μενού σερβίρεται στις 9.30 και στις 10 μ.μ.

Πειραιώς 84, 2103425335.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.