«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο

Το γνωστό και αγαπημένο στέκι δίπλα στο μετρό των Αμπελοκήπων συμπληρώνει πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο

Το γνωστό και αγαπημένο στέκι συμπληρώνει πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 1

Ανοίγει τις πόρτες του στις 10 το πρωί, σερβίροντας πλούσια πρωινά με αβγά, μπέικον, λουκάνικα, σάντουιτς με ελληνική ταυτότητα (γραβιέρα Κρήτης, σύγκλινο Μάνης) καφέδες, φρέσκους χυμούς και λοιπά συμπαρομαρτούντα, ενώ στις 12 το μεσημέρι ξεκινάει τη λειτουργία της η κουζίνα (κλείνει στις 12.30 π.μ.) με έναν μεγάλο κατάλογο, που εστιάζει κυρίως στη μεσογειακή κουζίνα, περιλαμβάνει όμως επίσης ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 2

Περισσότερα από δέκα πιάτα εναλλάσσονται καθημερινά στα πιάτα ημέρας με έμφαση στα φρέσκα ψάρια, όλα φιλεταρισμένα και σε δημιουργική εκτέλεση από τον σεφ Ιερόθεο Τσόρβα.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 3

Πολλά γλυκά και παγωτά από τον pastry chef του μαγαζιού –το παγωτό λουκούμι γράφει ιστορία εδώ και 15 χρόνια– και αξιοσημείωτη wine list από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 4

Στην όμορφη σάλα, η κλασική διακόσμηση δημιουργεί οικείο, φιλόξενο περιβάλλον με κεντρικό σημείο το μεγάλο μπαρ με πολλά premium ουίσκι, τζιν και ρούμια αλλά και μια μεγάλη γκάμα κοκτέιλ.

«Αγορά»: Δύο δεκαετίες στο προσκήνιο - εικόνα 5

Πολυσυλλεκτικό κοινό από όλη την Αθήνα, με παρουσία πολλών καλλιτεχνών, πολιτικών αλλά και γιατρών λόγω της περιοχής.

Μεγάλο πλεονέκτημα η δροσερή, καταπράσινη προστατευμένη αυλή, που σε προστατεύει από τους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης, ενώ βρίσκεσαι στο κέντρο της.

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι, 2106426238

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.