H καθημερινή κομψή έξοδος στα Β.Π. έχει «Peppers»

Το νεοσουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο της Νέας Ερυθραίας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την καλαίσθητη διακόσμηση και τα ωραία του καταλόγου του.

 H καθημερινή κομψή έξοδος στα Β.Π. έχει «Peppers»

Ένας εξωτικός δροσερός κήπος στο βάθος, μια πολύ μεγάλη, ψηλοτάβανη και πολύ φωτεινή σάλα, μεγάλες τζαμαρίες μπροστά, ψηλά και χαμηλά τραπέζια αλλά και καναπεδάκια, όλα λειτουργικά τοποθετημένα έτσι που να υπάρχει «αέρας» μεταξύ τους, και γενικά μιαν αίσθηση οικεία, χαλαρή και απροσποίητη.

 H καθημερινή κομψή έξοδος στα Β.Π. έχει «Peppers» - εικόνα 1

Στα τρία χρόνια της λειτουργίας του το νεοσουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» στη Νέα Ερυθραία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την καλαίσθητη διακόσμηση –ολόλευκα χρώματα και λιτές γραμμές–, αλλά κυρίως με τα ωραία του καταλόγου του: αβγουλάκια με σουτζούκι ή παστουρµά δίπλα σε μυζηθροπιτάκια με δυόσμο και ψητή φέτα με μέλι στα ορεκτικά, ενώ στα κυρίως, πέρα από τα κλασικά (τυλιχτά, καλαμάκια, γύρος, σχάρα), κεµπάπ από µοσχάρι με λίγο αρνί, καϊσερλί κεµπάπ (µε κασέρι) και λιμπιστικό γιαουρτλού, όλα από φρέσκα ελληνικά κρέατα.

 H καθημερινή κομψή έξοδος στα Β.Π. έχει «Peppers» - εικόνα 2

Το κοινό του είναι πολυσυλλεκτικό, σίγουρα όμως οι νέοι άνθρωποι βλέπουν το «Peppers» ως εξαιρετικό στέκι για μια casual chic έξοδο. Μεγάλες μερίδες, value for money πολιτική και κερασμένοι στο τέλος οι ωραίοι λουκουμάδες με μέλι.

Χαρ. Τρικούπη 156, Νέα Ερυθραία, 2108001040, www.thepeppers.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Peppers

Χαριλάου Τρικούπη 156, Ν. Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.