Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά

Το κλασικό all day cafe-restaurant βάζει τη σφραγίδα του στην κοσμοπολίτικη αύρα της περιοχής με τραπεζάκια και κομψούς καναπέδες πάνω στο ξύλινο deck και «θέα» στην ασταμάτητη κίνηση.

Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά

Το κλασικό all day caf-restaurant ξεκινάει από τις 10 το πρωί με καφέ και βάζει τη σφραγίδα του στην κοσμοπολίτικη αύρα της περιοχής με τραπεζάκια και κομψούς καναπέδες πάνω στο ξύλινο deck και «θέα» στην ασταμάτητη κίνηση – άλλωστε, «Pasaji» σημαίνει πέρασμα...

Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά - εικόνα 1

Το εξαιρετικό sushi bar, με μια συλλογή από τα καλύτερα sushi της Αθήνας, και τα signature cocktails του βραβευμένου mixologist John Samaras στην ανανεωμένη μπάρα προσφέρουν μια upscale γευστική εμπειρία και το κάνουν τέλειο στέκι για πριν ή μετά το shopping. Η κουζίνα, με επικεφαλής τον πασίγνωστο σεφ Άρη Τσανακλίδη και την ομάδα του, τους σεφ Γιάννη Βιδάλη και Γιάννη Χρυσοχοΐδη, προτείνει εντυπωσιακές fusion δημιουργίες.

Ξεκινήστε με μια δροσερή πράσινη σαλάτα με μαριναρισμένες γαρίδες σε sweet chili sauce, κουκουνάρι, σπαράγγια, αγγούρι, ρέβα και ντρέσινγκ από miso, συνεχίστε με T-bone γάλακτος 400 γραμ. με πατατούλες σοτέ, μανιτάρια Portobello και Ξινόμαυρο κρασί κι επιλέξτε για επιδόρπιο σπασμένο μιλφέιγ με κρέμα πατισερί, παγωτό βανίλια και σοκολάτα και πασπαλισμένο με κροκάν αμυγδάλου. Ιδανικός χώρος για προσωπικά ή εταιρικά events, με happy ατμόσφαιρα και γεύσεις που κάνουν την κάθε στιγμή μοναδική, το «Pasaji» αποτελεί την ιδανική all day επιλογή! Καθημερινά, εκτός Σαββάτου, και prix fixe menu με € 18 και € 26.

Στοά Σπυρομήλιου, City Link, κέντρο, 2103220714 / Ορνός, Μύκονος, 2289023216 / www.pasaji.com.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Pasaji

Bουκουρεστίου & Στοά Σπυρομήλιου (City Link), κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.