Χρυσή Τετάρτη σε ρυθμούς aperitivo

Ακόμα έχουμε την γεύση από το εξωτικό ρούμι Hampden, που έδωσε την έναρξη σε ακόμα μια πρωτότυπη Golden Wednesday.

Χρυσή Τετάρτη σε ρυθμούς aperitivo

Ακόμα έχουμε την γεύση από το εξωτικό ρούμι Hampden, που έδωσε την έναρξη σε ακόμα μια πρωτότυπη Golden Wednesday.

Χρυσή Τετάρτη σε ρυθμούς aperitivo - εικόνα 1

Ο βραβευμένος bartender Κωνσταντίνος Βασιλακοπουλος, στα πλαίσια των επιτυχημένων γαστρονομικων Χρυσών Τεταρτων, που συνδιοργανώνουν το δημοφιλές εμπορικό κέντρο και το "αθηνόραμα" φιλοξενήθηκε στην εντυπωσιακή μπάρα του La Pasteria και μας σέρβιρε ένα απολαυστικό summer aperitivo!

Χρυσή Τετάρτη σε ρυθμούς aperitivo - εικόνα 2

Το after office meeting ξεκίνησε με την δοκιμή ρούμι και μετά οι στροφές ανέβηκαν με δύο πολύ ευχάριστα cocktails που ενθουσίασαν τον ουρανίσκο μας. Το πρώτο έκανε ντουέτο το Campari με τις φράουλες και το δεύτερο μας έστειλε Μεσόγειο με αρώματα μαστίχας, μελιού και βοτάνων! Στα highlights μπαίνουν τα ζευγάρια με τα εξαιρετικά- καινούργια- tapas του La Pasteria! Στο μενού του αγαπημένου ιταλικού spot, έχει προσθέσει ευρηματικά και νόστιμα sucherini (βλέπε crochetta di patate, crochetta con Pollo) που ταιριάζουν απίστευτα δίπλα στα cocktails.

Ραντεβού στην επόμενη Χρυσή Τετάρτη για μια αντίστοιχη summer εμπειρία!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.