Στην Golden Wednesday γίνεται του after office

Καθώς ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, ανεβαίνει και η επιθυμία για ένα δροσερό διάλειμμα μετά το γραφείο, συνοδευόμενο με τα κατάλληλα refreshing ποτά.

Στην Golden Wednesday γίνεται του after office

Καθώς ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, ανεβαίνει και η επιθυμία για ένα δροσερό διάλειμμα μετά το γραφείο, συνοδευόμενο με τα κατάλληλα refreshing ποτά.

Στην Golden Wednesday γίνεται του after office - εικόνα 1

Ένα τέτοιο «φρέσκο» σκηνικό ετοιμάζεται για την επόμενη «Χρυσή Τετάρτη», 31 Μαΐου, που συνδιοργανώνει το δημοφιλές Golden Hall με το «α», στη χαλαρωτική και ωραία ατμόσφαιρα του «La Pasteria». Το εστιατόριο, εκτός από ιταλικό ταμπεραμέντο, βγάζει επίσης μια παρεΐστικη και easy going διάθεση, ό,τι πρέπει για μια συνάντηση μετά τη δουλειά. Στην εικόνα προστίθενται τα παιχνιδιάρικα tapas, που έχουν διαλεχτεί ειδικά για την περίσταση και δεν θα σερβίρονται σόλο, αλλά ντουέτο με ευρηματικά aperitivo, από τα χέρια του expert Κωνσταντίνου Βασιλακόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος θα αφήσει για λίγο την μπάρα του «9 βήτα Home Bar» και θα πιάσει πόστο στο μπαρ του «La Pasteria» για να μας σεβίρει τρία ευχάριστα και ευκολόπιοτα after office cocktails. Εμείς θα είμαστε οι κριτές, θα τα δοκιμάσουμε, θα πούμε τη γνώμη μας και θα διαλέξουμε τα καλύτερα ζευγάρια με τα tapas. Extra bonus: θα πάρουμε ιδέες για τα δικά μας homemade aperitivo.

Οι θέσεις εξαντλήθηκαν, οπότε κάντε υπομονή για την επόμενη, εξίσου cool Χρυσή Τετάρτη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.