Burger καλεί bao bun

Ετοιμάζονται για συγκατοίκηση στο νέο «Burgers & Βuns by Food Mafia», μια συνεργασία του «Food Mafia» με τον Γιάννη Μωράκη και τον Δήμο Στασινόπουλο στη Νέα Ερυθραία.

Burger καλεί bao bun

Ετοιμάζονται για συγκατοίκηση στο νέο «Burgers & Βuns by Food Mafia», μια συνεργασία του «Food Mafia» με τον Γιάννη Μωράκη και τον Δήμο Στασινόπουλο στη Νέα Ερυθραία.

Burger καλεί bao bun - εικόνα 1

Αυτό το καλοκαίρι η –με εμφανή αδυναμία στο street food– ομάδα του «Food Mafia» δημιουργεί μαζί με τον Γιάννη Μωράκη και τον Δήμο Στασινόπουλο, στο χώρο του «Dirty Burger» στη Νέα Ερυθραία, το «Burgers & Buns (by Food Mafia)». Το τελευταίο, θα ανοίξει την πρώτη του παρτίδα με το κοινό των βορείων προαστίων από τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου με κλασικά και ασυνήθιστα μπέργκερ (με καβούρι, μείξεις κρεάτων κ.ά.) και μια σειρά από bao buns με fusion διάθεση, που, χωρίς να ξεχνάνε την ασιατική τους καταγωγή, θα έχουν πιο διεθνή αέρα, αντλώντας υλικό από διάφορες κουλτούρες. Το ότι θα έχει στις προτάσεις του και ορισμένες κρεατοφαγικές επιλογές στο στιλ που μας έχει επίσης συνηθίσει ο Ηλίας Σκουλάς είναι, υπό μια έννοια νύξη για τη συνέχεια: η ίδια ομάδα έχει σκοπό να επεκτείνει τη συνεργασία της και είναι πολύ πιθανό να δούμε στο άμεσο μέλλον ένα καινούργιο κρεατοφαγικό concept, στο κέντρο της πόλης αυτήν τη φορά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.