Ο Δημήτρης Κατριβέσης βάζει στα τάκος σοκολάτα

Στις δύο καινούργιες του συνεργασίες ο Έλληνας γκουρού του… Περού λοξοκοιτάξει προς την Αργεντινή και το Μεξικό και βάζει στο παιχνίδι και λίγη Ασία.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης βάζει στα τάκος σοκολάτα

Στις δύο καινούργιες του συνεργασίες ο Έλληνας γκουρού του… Περού λοξοκοιτάξει προς την Αργεντινή και το Μεξικό και βάζει στο παιχνίδι και λίγη Ασία.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης βάζει στα τάκος σοκολάτα - εικόνα 1
O Δημήτρης Κατριβέσης, εδώ στο δικό του «Pantera Negra»

Δυο νέα γευστικά projects που θα κινούνται σε τέμπο λατινοαμερικάνικο φέρνει η συνεργασία του Δημήτρη Κατριβέση με τον επιχειρηματία Δημήτρη Παππά και την ομάδα του στα νότια προάστια. Για το bar-restaurant «Bodega Roja» που θα δούμε στην οδό Αρτέμιδος στο πρώην «Mardis Gras» γύρω στις 10 Ιουνίου, και το οποίο πρόκειται να αποκτήσει χειμερινό «αδερφάκι» στο Κολωνάκι, ο σεφ, από τους πιο ανήσυχους της ελληνικής σκηνής, έχει σχέδια με αργεντινο-μεξικάνικο ταμπεραμέντο. Με την έμφαση να δίνεται στο κρέας, ετοιμαστείτε για κοπές αλά Αργεντινή τύπου bife ancho, lomo και asado de tiro, χειροποίητα burritos και quesadillas με το σομπρέρο τους και για... επιδόρπιο κερασάκι chocolate tacos πάνω στα οποία θα κάνει τη σιέστα της μια σκουρόχρωμη passilla –πιπεριά είναι– γεμιστή με σορμπέ σοκολάτας.

Τη θέση του γειτονικού sushi bar «Tokyo Joe», τώρα, στην πλατεία Εσπερίδων, θα πάρει, λίγο αργότερα όμως, το «Vandal». Εκεί, το γευστικό προφίλ θα είναι chino-latino, πάντα με touch Κατριβέση, και θα δένει dim sum, bao buns και... salsa verde . Για sushi θα σας παραπέμπει στο «Tokyo Joe» της Βουλιαγμένης, το οποίο συνεχίζει κανονικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.