Στον Πύργο Πετρέζα με τον Γιώργο Σκούρα

Το επόμενο event του χώρου εκδηλώσεων στα Σπάτα είναι ένα δείπνο με καλεσμένο τον γνωστό οινοπαραγωγό της ζώνης της Νεμέας.

Στον Πύργο Πετρέζα με τον Γιώργο Σκούρα

Το επόμενο event του χώρου εκδηλώσεων στα Σπάτα είναι ένα δείπνο με καλεσμένο τον γνωστό οινοπαραγωγό της ζώνης της Νεμέας.

Στον Πύργο Πετρέζα με τον Γιώργο Σκούρα - εικόνα 1

Την Πέμπτη 11/5 ο Πύργος Πετρέζα στο 3ο χλμ Λεωφ. Σπάτων-Πικερμίου φιλοξενεί τον Γιώργο Σκούρα, κι ο σεφ του χώρου Μιλτιάδης Κιούκας μαζί με την ομάδα του δημιουργούν τα πιάτα που θα συνοδεύσουν τα κρασιά του οινοποιείου που θα δοκιμαστούν. Το ειδικό για τη βραδιά, η οποία ξεκινά στις 9 μ.μ., μενού κοστίζει € 60 το άτομο και περιλαμβάνει τα εξής:

Σαλάτα καβούρι, αβοκάντο, λάιμ και φρέσκα αρωματικά βότανα
Salto 2016

Στήθος poulet de Bresse με πουρέ σελινόριζας, ανανά και basmati αρωματισμένo με καρύδα
Dum Vinum Sperum 2015

Moσχαράκι με δυο τρόπους: ουρά μόσχου parmentier & ταλιάτα από μοσχάρι γάλακτος με σπαράγγια
Fleva magnum 2015

Φοντάν σοκολάτας με παγωτό φουντούκι και σάλτσα espresso
Misteli 2000

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10/5 μέσω email στο info@pyrgospetreza.gr. Η κράτηση γίνεται με καταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.