Ζήσε την απόλυτη εμ(beer)ία στην Τεχνόπολη

Ο δυνατός παίχτης του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα η μπίρα. Ποια όμως κερδίζει το παιχνίδι απόλαυσης; Η weiss, η lager, η pilsner ή η ipa; Η απάντηση στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις.

Ζήσε την απόλυτη εμ(beer)ία στην Τεχνόπολη

Ο δυνατός παίχτης του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα η μπίρα. Ποια όμως κερδίζει το παιχνίδι απόλαυσης; Η weiss, η lager, η pilsner ή η ipa;

Ζήσε την απόλυτη εμ(beer)ία στην Τεχνόπολη - εικόνα 1

Ο expert Νικολά Ραδίσης, δημιουργούς του beerbartender.gr το Σάββατο 6/5 στις 5 μ.μ. θα μας βοηθήσει να κάνουμε βουτιά στους αφρούς και να βρούμε την δική μας νικήτρια. Μέσα από μια ιντριγκαδόρικη δοκιμή θα αναγνωρίσουμε την γλυκόπιοτη lager, θα γευτούμε την φυτικότητα της pilsner, θα μυρίσουμε τις τροπικές νότες της weiss και θα κρατήσουμε την εκρηκτική επίγευση της ipa. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι ο Νικολά θα μας γεμίσει με τα καλύτερα tips για το σωστό τρόπο σερβιρίσματος, τις κατάλληλες θερμοκρασίες και τους ιδανικούς γευστικούς παρτενέρ, για να γίνουμε όπως πρέπει μπιρογνώστες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.