O Δημήτρης Δημητριάδης για μια βραδιά στο «Noel»

Την Τετάρτη 3/5 ο γνωστός σεφ θα αναλάβει την κουζίνα του μαξιμαλιστικού all-day χώρου της στοάς Κουρτάκη.

O Δημήτρης Δημητριάδης για μια βραδιά στο «Noel»

Την Τετάρτη 3/5 ο γνωστός σεφ θα αναλάβει την κουζίνα του μαξιμαλιστικού all-day χώρου της στοάς Κουρτάκη.

O Δημήτρης Δημητριάδης για μια βραδιά στο «Noel» - εικόνα 1
Το ειδικό μενού θα σερβίρεται και στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Μπλε»

Σεφ του κηφισιώτικου «Artisanal» τα δύο τελευταία χρόνια –όπου έχει ανεβάσει τον γευστικό πήχη με πολύ ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ– και με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του (βλ. «Cibus», «Νabucco», «Hytra» κ.α.), ο Δημήτρης Δημητριάδης αναλαμβάνει για μια βραδιά την κουζίνα του πολυσύχναστου «Noel». Το μενού που θα παρουσιάσει την Τετάρτη 3/5 και το οποίο εγκαινιάζει μια σειρά guest μαγειρικών εμφανίσεων στο πλουμιστό, μόνιμα γιορτινό all-day στέκι της Κολοκοτρώνη, αντικατοπτρίζει τη μοντέρνα, με μεσογειακούς κι ελληνικούς τόνους κουζίνα του.

O Δημήτρης Δημητριάδης για μια βραδιά στο «Noel» - εικόνα 2
O Δημήτρης Δημητριάδης

Την αρχή θα κάνουν ένα ψωμάκι ατμού με σέλερι, μαυρομάτικα φασόλια, καπνιστό χέλι, μήλο τουρσί, παντζάρια και μπέικον και μια σαλάτα με κινόα, σπαράγγι, σπανάκι, αβγό και γραβιέρα Νάξου. Η συνέχεια επιφυλάσσει καλαμάρι σχάρας με χτένι ποσέ, πουρέ φασολάδας, λαχανικά τουρσί και ταραμά, αλλά κι ένα μοσχαρίσιο tri-tip σχάρας με πουρέ πατάτας, λαγόχορτο και τραχανά σάλτσα με μαύρες τρομπέτες. Η ώρα του γλυκού θα φέρει τάρτα σοκολάτας με ελληνικό καφέ και παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο. Το κόστος είναι € 50 ανά άτομο και για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6989916592 κάθε μέρα από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.