Pink my «Golden Wednesday»

Αυτή η «Χρυσή Τετάρτη» από το Golden Hall και το «αθηνόραμα» θα έχει ροζέ αποχρώσεις: ραντεβού στις 26/4 με τριανταφυλλί κρασιά από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Στερεά και τα νησιά.

Pink my «Golden Wednesday»

Αυτή η «Χρυσή Τετάρτη» από το Golden Hall και το «αθηνόραμα» θα έχει ροζέ αποχρώσεις: ραντεβού στις 26/4 με τριανταφυλλί κρασιά από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Στερεά και τα νησιά.

Pink my «Golden Wednesday» - εικόνα 1

Μετά τις γιορτές επιστρέφουν δυνατά οι «Χρυσές Τετάρτες» του Golden Hall και του «αθηνοράματος» με άλλο ένα ιντριγκαδόρικο concept. Αυτήν την Τετ. 26/4, στις 19.00, δίνουμε ραντεβού με ροζέ αποχρώσεις στο «Pastis». Στην όμορφη brasserie του δευτέρου ορόφου θα φιλοξενηθούν τριανταφυλλί κρασιά από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Στερεά και τα νησιά για ένα συναρπαστικό wine tasting. Στην ανοιξιάτικη κατηγορία οίνων θα μας ξεναγήσει ο πολυβραβευμένος Απόστολος Πλαχούρας. ανήκει στη νέα γενιά των καλύτερων Ελλήνων οινοχόων και είναι υπεύθυνος για την εντυπωσιακή λίστα κρασιών του «Danai Beach Resort». Μαζί του θα γνωρίσουμε τους διαφορετικούς τύπους ροζέ οίνων και θα τεστάρουμε τις ικανότητές τους στο pairing με τα γαλλικά πιάτα του «Pastis». Μπείτε στο www.halloftaste.gr για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.