Καλοκαιρινό «Nikkei»

Το γνωστό ιαπωνο-περουβιανό εστιατόριο ετοιμάζεται για το πρώτο του οpen-air αθηναϊκό καλοκαίρι. Πού; Θα σας πούμε αμέσως.

Καλοκαιρινό «Nikkei»

Το γνωστό ιαπωνο-περουβιανό εστιατόριο ετοιμάζεται για το πρώτο του οpen-air αθηναϊκό καλοκαίρι.

Καλοκαιρινό «Nikkei» - εικόνα 1

Σε απόσταση αναπνοής είναι πια η θερινή σεζόν και το «Νikkei» έχει σχέδια. Το επιτυχημένο ιαπωνο-περουβιανό εστιατόριο του Γιάννη Μωράκη και του Γιώργου Μελισσάρη κατά πάσα πιθανότητα το καλοκαίρι του θα το περάσει στο Κολωνάκι μεν, σε άλλο, πιο open air σημείο δε: θα αφήσει για μερικούς μήνες την οδό Λεβέντη, για να πιάσει πόστο κάτω από τα μπαλκόνια του «St. George Lycabettus», στην όμορφη Πλατεία Δεξαμενής, πάντα με τον πολύ καλό Θάνο Στασινό στην κουζίνα του και τα βραβευμένα κοκτέιλ του Σπύρου Κερκύρα και της Μαίρης Ταλαιπώρου. Κάτι μάθαμε και για ένα lounge bar για ποτό και fingerfood. Θα επενέλθουμε σύντομα με τις εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.