Ο κύριος «Ψάριστον» με το καινούργιο του μαγαζί στη Μεταμόρφωση –άνοιξε μόλις– πιάνει το κρέας… από τα κέρατα.
Η κουζίνα, στα αριστερά της εισόδου, είναι ανοικτή. Τη βλέπεις τόσο από τη σάλα όσο και από την αυλή. Οπότε τα τσιγκέλια, ο ξύλινος πάγκος του χασάπη, οι σχάρες και οι ψησταριές σε βάζουν αμέσως στο κλίμα. Όχι δηλαδή ότι το όνομα πάει πίσω: το νέο δημιούργημα του συνδεδεμένου με την ψαροφαγία κυρίου «Ψάριστον» (και κεντρικό πρόσωπο και του «Aιόλου 68», όπου συνεργάζεται με τον Άγγελο Φραντζή και τον Γιώργο Ταρνάρη) Βασίλη Ακρίβου στον χώρο του πρώην, επίσης δικού του «Tsipoutapas», στη Μεταμόρφωση, το λένε «Γίδι». Άνοιξε χτες, είναι χασαποταβέρνα και είναι καλά. Με το που θα καθίσεις, θα διαβάσεις στο μαυροπίνακα για αρνί και πρόβατο παϊδάκι και μπούτι, αρνίσια συκωταριά, ποδαράκι σούπα, μπιφτέκια και λουκάνικα, μοσχαρίσια και χοιρινή μπριζόλα, τραχανά, μακαρούνες, πατάτες, τζατζίκι, φέτα, χόρτα, και θα δεις –γιατί έχουν και τις… υποσημειώσεις τους– ότι χιούμορ, αμεσότητα κι ανάλαφρη διάθεση είναι για άλλη μια φορά μέρος του concept. Σύντομα θα επανέλθουμε με τις πρώτες μας εντυπώσεις.