Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, γιορτάζουν και μας κερνάνε!

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, γιορτάζουν και μας κερνάνε!

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 1

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας μετράει το μαγαζί Ψαράκια & Θαλασσινά στη Νέα Κηφισιά που με το τρίπτυχο «καλή ποιότητα φαγητού, μεγάλες μερίδες, χαμηλές τιμές» έχει κατακτήσει μια γερή θέση στην ατζέντα των ψαροφάγων των Β.Π. Η επιτυχημένη τετράχρονη πορεία τους είναι μια καλή αιτία για γιορτή μετά οίνου εν μέσω Σαρακοστής, και τη μοιράζονται μαζί με όσους καθίσουν στα τραπεζάκια του φιλόξενου χώρου στη μαγαζιού προσφέροντας δωρεάν κρασί, την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 2

Η ιεροτελεστία της ψαρομεζεδοφαγίας ξεκινάει καθώς ο δίσκος με τα χειροποίητα ορεκτικά φθάνει στο τραπέζι όπως παλιά - ντολμαδάκια της γιαγιάς Ελευθερίας καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή, γαύρος μαρινάτος και πολλές ακόμη λιχουδιές ενώ τα φρέσκα ψαράκια, διαθέσιμα αναλόγως σελήνης και καιρικών συνθηκών, αναγράφονται καθημερινά στο μαυροπίνακα -μπαρμπουνάκια, προσφυγάκια, σαρδέλες, γαύρο, αθερίνα , σολομός., κλπ.

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 3

Το μενού προσεγγίζει τη θαλασσινή κουζίνα με μια φρέσκια αντίληψη και προτείνει πιάτα όπως κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες, ντομάτα & στακοβούτυρο στο πήλινο, φιλετάκια πέρκας με κανταΐφι και σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης, παριανό «λαδοβρόχι» με ξινομυζήθρα, επτάζυμο παξιμάδι και ντομάτα, φρέσκα μύδια πικάντικα με ντομάτα και ούζο και ακόμα μια ολόκληρη σειρά από φροντισμένες γευστικές «στιγμές» με ψαρικά και θαλασσινά.

Νέα Κηφισιά, Ιλισίων 27, 210 6203622

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράκια & Θαλασσινά

Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.