Brunch αλά ελληνικά!

Καλά και τα αβγά Benedict αλλά στο… «Τhe Zillers» προτιμούν καγιανά με ντομάτα και φέτα, αβγά μάτια με άγρια χόρτα και σφουγγάτο.

Brunch αλά ελληνικά!

Καλά και τα αβγά Benedict αλλά στο «Τhe Zillers» προτιμούν καγιανά με ντομάτα και φέτα, αβγά μάτια με άγρια χόρτα πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και σφουγγάτο με κολοκυθάκι και τηνιακό τυρί. Το brunch που σχεδίασε η Κωνσταντίνα Φάκλαρη, και θα σερβιριστεί στις 12 και 19/3, αν ο καιρός είναι καλός, στο σε στιλ κήπου εσωτερικό και στην ταράτσα/βεράντα του boutique hotel της Μητροπόλεως που βλέπει Ακρόπολη, έχει ελληνική χάρη. Στον κατάλογο λοιπόν θα σας περιμένουν διάφορες πίτες (με ανθότυρο, μέλι και παπαρουνόσπορο, σχάρας με αρνάκι και άγρια χόρτα, ζυμαρόπιτα με θυμάρι και μέλι), τάρτες, πεϊνιρλί-παστουρμαδόπιτα, μπέργκερ-κεμπάπ με ψητή ντομάτα σε κουλούρι Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και γλυκές προτάσεις, όπως τηγανίτες με γλυκό κουταλιού από σύκα Κύμης και ούζο, μπακλαβά με χειροποίητο παγωτό μπακλαβά, κρέμα ρυζιού με βασιλικό και φρέσκες φράουλες. Το μπαρ θα σιγοντάρει φτιάχνοντας σπιτική λεμονάδα με περγαμόντο, Bloody Μary με ελληνικά μυρωδικά και κοκτέιλ με super foods.

φωτό: Χρήστος Δράζος

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.