Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη

Στις 23/2 στο «Electra Roof Garden» έξι κρασιά του γνωστού και ιδιαίτερα δραστήριου κτήματος της Επανομής φλερτάρουν με πέντε πιάτα της κουζίνας και μια καρτποσταλική θέα.

Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη

Στις 23/2 στο «Electra Roof Garden» έξι κρασιά του δραστήριου κτήματος της Επανομής φλερτάρουν με πέντε πιάτα της κουζίνας και μια καρτποσταλική θέα.

Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη - εικόνα 1

Στο λευκοντυμένο «Εlectra Roof Garden» στην κορυφή του ξενοδοχείου «Electra Palace» στην Πλάκα, που έχει το ατού ενός από τα πιο όμορφα και κοντινά πλάνα της Ακρόπολης, η Πέμπτη 23/2 αφιερώνεται στα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου – με τον ίδιο τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου, οινοπαραγωγό και οινολόγο με διορατικότητα και ταλέντο, να δίνει το «παρών». Το λευκό του κτήματος της Επανομής, σε ρόλο καλωσορίσματος θα κάνει την αρχή, ενώ από εκεί και πέρα Μαλαγουζιά, Sauvignon Blanc-Fumé, Viogner, Avaton (Λημνιό, Μαυρούδι και Μαυροτράγανο) και γλυκιά Μαλαγουζιά όψιμου τρύγου θα συναντήσουν, αντίστοιχα, καραβίδα με μαυρομάτικα φασόλια, φιλέτο φαγκρί με κινόα και σπανάκι, ριζότο κολοκύθας με πιπεριά Φλωρίνης, μέντα και μπέικον, μοσχαρίσια short ribs με νιόκι πατάτας και τρούφα και μια μους σοκολάτας με σος από φρούτα του δάσους. Το pairing φαγητού-κρασιού κοστίζει € 50 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Electra Restaurant

Ξεν. «Electra Palace», Νικοδήμου 18-20, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.